Al bijna 25 jaar staan wij op de onderstaande  markten in Nederland en verkopen een ruim assortiment vleeswaren,droge worstsoorten en worstpakketten. Deze vleeswaar wordt vaak speciaal voor ons bereid en is ouderwets lekker en goed van kwaliteit.

U kunt altijd een pakket meenemen wat we in voorraad bij ons hebben op één van onze markten. Ook kunnen we ter plekke een pakket voor u inpakken terwijl u wacht. Omdat we niet ons volledige pakkettenassortiment bij ons hebben is het raadzaam om vroegtijdig te overleggen en te bestellen.

Een pakket opsturen kan ook…dus u woont in Limburg en Oom Piet in Amsterdam is jarig. U heeft geen tijd om langs te gaan maar wil hem wel verrassen. Bestel een pakket via de mail en betaal deze. Als de betaling is ontvangen sturen wij dit pakket op naar een adres in Nederland(verzendkosten € 6.75 TNT post)Bij een pakket tot tien kilo. Houdt u rekening met twee/drie dagen tussen betaling en verzenden en ontvangen.

Elk product wordt per stuk vacuüm verpakt om zo houdbaarheid en kwaliteit te garanderen. Het pakket wordt weer verpakt in doorzichtig folie en voorzien van sierlinten.

De pakketten zijn zonder koeling houdbaar en binnenin wordt een servicekaartje gestopt met daarop houdbaarheid en bewaar tips.

Woensdag Raalte, Centrum

www.raalte.nl

08.30 tot 12.30
Donderdag Deventer, Colmschate

www.deventer.nl

08.30 tot 12.30
Vrijdag Twello, Centrum

www.twello.nl

12.30 tot 17.30

Zaterdag Apeldoorn, Centrum

www.apeldoorn.nl

08.00 tot 17.00